Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • roomboter 100 g
  • witte uien, blokjes 200 g
  • bleekselderij, brunoise 100 g
  • kruimige kokende aardappels, geschild 350 g
  • witte peper uit de molen 1 g
  • water 1.6 l
  • room 1 dl
  • truffel tapanade 25 g
  • Truffelolie 4 g

Opmaak

  • bieslook olie 20 g
  • waterkers 1 bos
  1. Soep

    Smelt de boter en smoor hierin de witte uien, bleekselderij en de knoflook. Voeg de aardappels, peper, water, bouillon en room toe. Kook de soep tot de aardappels gaar zijn. Pureer de soep en voeg de tapanade en de truffelolie toe.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de kommen. Garneer de soep met de bieslook olie, waterkers en serveer er wat croutons bij.