Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep bereiding

Wontons

  • gehakt, gekruid 600.0 g
  • Won-ton velletjes 30.0 stuks
  • zout
  • water

Opmaak

  • lente-uitjes 80.0 g
  • paksoi 250.0 g
  • beukenzwammetjes 160.0 g
  • geroosterde sesamzaadjes 10.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Soep bereiding

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Wontons

    Vorm ondertussen van het gehakt zo’n 30 gehaktballetjes. Leg de won-tonvelletjes uit op de werkbank en bestrijk ze licht met wat water. Verdeel de gehakt balletjes over de won-tonvelletjes en vouw ze voorzichtig dicht. Snijd ze eventueel iets bij en kook de won-tons in water met wat zout gaar.
  3. Opmaak

    Snijd de lente ui, paksoi en de beukenzwammetjes. Voeg de gesneden paksoi en de beukenzwammetjes toe en kook de soep nog even door. Verdeel de won-tons over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met lente ui en sesamzaadjes
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu