Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L
    Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L
    24 g
    Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rode bieten, gekookt 1 kg
  • olijfolie
  • Knorr Primerba Sjalot 340g
    Knorr Primerba Sjalot 340g
    50 g
    Knorr Primerba Sjalot 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Knoflook 340g
    Knorr Primerba Knoflook 340g
    10 g
    Knorr Primerba Knoflook 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Tijm 340g
    Knorr Primerba Tijm 340g
    4 g
    Knorr Primerba Tijm 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zwarte peper
  • citroensap 20 g
  • balsamico 30 g
  • mintblaadjes 8 g

Garnituur

  • rode bieten, gekookt 2 stuks
  • dille 20 g

Opmaak

  • zure room 1 dl

Haringsalade

  • haringen, verse 5 stuks
  • Granny Smith 2 st
  • lente-uitjes 2 st
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Melba toast 2 plakjes

Bereiding

  1. Bereiding

    Maak een liter groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit wat olijfolie en voeg de sjalot, knoflook en de tijm toe. Voeg de bietjes toe en wat zwarte peper. Blus het geheel af met het citroensap en de balsamico. Voeg de groentebouillon en de munt toe en breng het geheel aan de kook. Pureer de bietensoep in de blender.
  2. Garnituur

    Snijd de bieten in brunoise en pluk de dille.

  3. Opmaak

    Maak de soep af met de gesneden bietjes en de dille. Serveer de soep in een terrine en de zure room apart.
  4. Haringsalade

    Maak de haringen schoon en snijd ze in stukjes. Schil de appels en snijd ze in brunoise. Snijd de lente ui in ringetjes. Vermeng de ingrediënten met de vinaigrette.
  5. Haringsalade Opmaak

    Serveer met Melba toast.