Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Garnituur

  • rode bieten, gekookt 2.0 stuks
  • dille 20.0 g

Opmaak

  • zure room 1.0 dl

Haringsalade


Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en - ervaringen.
Ontdek samen met ons's werelds bijzondere soepen.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Maak een liter groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    Verhit wat olijfolie en voeg de sjalot, knoflook en de tijm toe.
    Voeg de bietjes toe en wat zwarte peper.
    Blus het geheel af met het citroensap en de balsamico.
    Voeg de groentebouillon en de munt toe en breng het geheel aan de kook.
    Pureer de bietensoep in de blender.
  2. Garnituur

    Snijd de bieten in brunoise en pluk de dille.
  3. Opmaak

    Maak de soep af met de gesneden bietjes en de dille.
    Serveer de soep in een terrine en de zure room apart.
  4. Haringsalade

    Maak de haringen schoon en snijd ze in stukjes.
    Schil de appels en snijd ze in brunoise.
    Snijd de lente ui in ringetjes.
    Vermeng de ingrediënten met de vinaigrette.
  5. Haringsalade Opmaak

    Serveer met Melba toast.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu