Ingrediënten
Tartelette met rendang van hert, geroosterde pompoen en zoete aardappel
Rendang:


Pompoen:

Zoete aardappel:

Garnituur:
Opmaak:
Rendang:
-
hertenpoulet 700.0 g
-
zout en peper
-
zonnebloemolie
-
rendang boemboe, vegetarisch 100.0 g
-
citroengras 1.0 st
-
witte uien 2.0 stuks
-
kokosmelk 1.5 dl
Pompoen:
-
Hokkaido pompoen, kleine 1.0 st
-
olijfolie 25.0 g
-
Chili flakes 1.0 g
Zoete aardappel:
-
Zoete aardappels 300.0 g
-
boter
Garnituur:
-
pompoenpitten 12.0 g
-
zonnebloempitten 12.0 g
Opmaak:
-
granaatappelpitten 200.0 g
-
tartelettes (zie MEP recept) 10.0 stuks
-
winterpostelein 1.0 bosje
This is the recipe