Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

taboulé

  • olijfolie 1 dl
  • gevogelte merguez worstjes 5 st
  • geroosterde paprika 2 st
  • groene olijven 250 g
  • ovengedroogde tomaat 30 st
  • platte peterselie 10 tak
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 1 dl
  1. taboulé

    Kook één liter water en doe de taboulé in een schaal. Giet het kokende water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om. Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast. Bak ondertussen de merquezworstjes in wat Phase. Laat ze afkoelen en snijd ze in stukjes. Snijd de paprika in brunoise en de olijven in vieren. Voeg de gesneden mergeuz, paprika en de olijven toe aan de taboulé en schep deze om. Verdeel de taboulé over de kommen. Verdeel hierop de ovengedroogde tomaatjes en garneer met de platte peterselie. Maak het geheel af met de jalapeno vinaigrette.
+