Ingrediënten
Steak Tartare met kwartelei, verse haring & haringkaviaar
Tartaar
Opmaak
Tartaar
-
Biefstuk van de melkkoe (fijngesneden in kleine blokjes). 1.0 kg
-
sjalotjes 3.5 st
-
olijfolie 5.0 dl
-
witte wijnazijn 1.25 dl
-
gladde mosterd 50.0 g
-
Worcestersaus
-
tabasco
-
zout en peper
-
kappertjes 100.0 g
-
cornichons 150.0 g
Opmaak
-
Haringen (fijngesneden in kleine blokjes) 5.0 stuks
-
Gepocheerde kwarteleieren 10.0 stuks
-
haringkaviaar 30.0 g
-
Puntradijsjes in dunne plakjes 25.0 stuks
-
kleine red-meat radijs in dunne plakjes 1.0 stuks
-
frisee sla 1.0 krop
-
olijfolie
This is the recipe