Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Stamppot

  • boerenkool, gesneden 1150 g
  • gerookt spek, blokjes 150 g
  • Knorr 1-2-3 Koude Basis Aardappelpuree voor Stamppot 3x3,1kg 314 g
  • koud water 1.2 l
  • azijn 30 ml
  • Phase Professional met natuurlijke botersmaak 0,9L 25 g
  • Knorr Garde d'Or Groentefond 1L
    Knorr Garde d'Or Groentefond 1L
    15 g
    Knorr Garde d'Or Groentefond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Jus

  • water 0.5 l
  • Knorr Vleesjus Poeder opbrengst 26L
    Knorr Vleesjus Poeder opbrengst 26L
    30 g
    Knorr Vleesjus Poeder opbrengst 26L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Tijm 340g
    Knorr Primerba Tijm 340g
    2 g
    Knorr Primerba Tijm 340g is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Stamppot

    Kook de boerenkool in water met wat zout gaar. Koel het geheel snel en goed terug. Bak de spekreepjes krokant en koel ze daarna terug. Meng de boerenkool samen met de spekjes, aardappelpureepoeder, water, azijn, Phase en de fond. Rustig en goed mengen Laat het geheel tenminste 15 minuten rusten.
  2. Jus

    Breng het water aan de kook en voeg de vleesjuspoeder alroerend toe. Voeg de tijm toe en kook de jus ca. 5 minuten door. Koel de jus terug.
  3. Opmaak

    Presenteer de stamppot met extra gebakken spekjes en de vleesjus met tijm.