Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soba

  • soba noedels 400 g
  • lente-uitjes 2 st
  • mini komkommer 5 st
  • witpuntjes radijs 10 st
  • taugé 150 g
  • sla, little gem 5 st
  • zalmmootjes 20 st

Opmaak

  • geroosterde sesamzaadjes 10 g
  • groene erwtenspruiten 1 bakje
  1. Soba

    Kook de sobanoedels gaar en spoel ze koud. Snijd het groen van de lente-uien fijn en zet deze weg in ijswater. Snijd de minikomkommers en de radijs in schuine plakjes. Maak de taugé schoon. Snijd de kroppen little gem in partjes. Bak de zalm in de pan om en om met Phase. Voeg wat vinaigrette toe. Temper het vuur en bak en lak de zalm in de pan.
  2. Opmaak

    Verdeel de sobanoedels samen met de little gem en de groene erwtenspruiten in kommen. Leg de zalm erbij, samen met de gesneden komkommer, radijs, lente-ui en taugé. Maak de salade af met sesamsojavinaigrette en garneer met sesamzaadjes.
+