Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soba

  • zalmmootjes 20 st
  • sla, little gem 5 st
  • tauge 150 g
  • witpuntjes radijs 10 st
  • mini komkommer 5 st
  • lente uitjes 2 st
  • soba noedels 400 g

Opmaak

  • zwart sesamzaad 5 g
  • geroosterde sesamzaadjes 5 g
  • green peez sprouts 1 bakje
  1. Soba

    Kook de sobanoedels en spoel ze koud als ze gaar zijn. Snijd het groen van de lente-uitjes fijn en zet deze even weg in wat ijswater. Snijd de mini komkommers en de radijs in schuine plakjes. Maak de taugé schoon en snijd de little gem kropjes in partjes. Bak de zalm om en om in weinig Phase in de pan en voeg wat vinaigrette toe. Temper het vuur en bak/ lak de zalm in de pan.
  2. Opmaak

    Verdeel de sobanoedels samen met de little gem en de green peez sprouts op de bordjes. Leg de zalm erbij, samen met de gesneden komkommer, radijs, lente ui en de taugé Maak het geheel af met de sesam soy vinaigrette en garneer met de sesamzaadjes.