Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoet zuur

  • rijstazijn 1.5 dl
  • kristalsuiker 100.0 g
  • rode uien 150.0 g

Salade

  • meloen 400.0 g
  • gerookte kipfilet, gesneden 250.0 g
  • gesneden en geblancheerde haricots verts 175.0 g

Opmaak

Bereiding

  1. Zoet zuur

    Breng de rijstazijn samen met de suiker al roerend aan de kook, voeg de reepjes rode uien toe en laat er 1 keer de kook overgaan. Koel het geheel direct terug in de koeler of koelkast.
  2. Salade

    Meng de meloen met de kip en de fijne groene bonen en vul glazen/coupes.
  3. Opmaak

    Nappeer het geheel met Honing-Mosterd dressing en garneer met de uitgelekte rode uien en wat rucola.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu