Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Lam

  • lamsfilet 3 st
  • zout en peper

Garnituur

  • artisjokken 2 st
  • olie
  • artisjokken, kleine gekookte 10 stuks
  • zwarte olijven zonder pit 10 st
  • abrikozen 10 st
  • kropsla 1 st

Opmaak

  • Oost Indische kers blaadjes 10 st
  • asanga cress 0.5 bakje
  1. Lam

    Kruid de lamsfilets met zout en peper en bak ze mooi rosé in de Phase. Snijd de lamsfilet in plakjes.
  2. Garnituur

    Schil de verse artisjokken en schaaf ze vervolgens in dunne plakjes. Frituur de artisjokplakjes in olie en kruid ze na met wat zout. Snijd de gekookte artisjokken samen met de olijven en de abrikozen. Maak de kropsla schoon, was ze en maak droog in de slacentrifuge.
  3. Opmaak

    Maak de kropsla aan met een beetje vinaigrette. Bouw de salade op met de kropsla, lamsfilet, artisjokken en de olijven. Maak af met de rest van de vinaigrette, gefrituurde artisjok, cress en Oost Indische kers.