Menu
Punten

Ingrediënten

+

Lam

  • lamsfilet 3.0 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter

Garnituur

  • artisjokken 2.0 st
  • olie
  • artisjokken, kleine gekookte 10.0 stuks
  • zwarte olijven zonder pit 10.0 st
  • abrikozen 10.0 st
  • kropsla 1.0 st

Opmaak


Het smaakspel maar ook de structuren tussen de vlezig zoete abrikozen, de licht bittere olijven de krokante artisjokken en de kruidige basilicum passen zo mooi bij het lamsvlees.

...

Bereiding

  1. Lam

    Kruid de lamsfilets met zout en peper en bak ze mooi rosé in de boter.Snijd de lamsfilet in plakjes.
  2. Garnituur

    Schil de verse artisjokken en schaaf ze vervolgens in dunne plakjes.Frituur de artisjokplakjes in olie en kruid ze na met wat zout.Snijd de gekookte artisjokken samen met de olijven en de abrikozen.Maak de kropsla schoon, was ze en maak droog in de slacentrifuge.
  3. Opmaak

    Maak de kropsla aan met een beetje vinaigrette.Bouw de salade op met de kropsla, lamsfilet, artisjokken en de olijven.Maak af met de rest van de vinaigrette, gefrituurde artisjok, cress en Oost Indische kers.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu