Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Garnituur

  • waterkers 0.25 bos
  • koriander 20 g
  • dragon 15 g
  • bronzen venkel 20 g
  • radijs 10 st

Opmaak

  • Mesclunsla 350 g
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Hollandse garnalen 350 g
  • Hellmann's Cocktail Saus 3L
    Hellmann's Cocktail Saus 3L
    150 g
    Hellmann's Cocktail Saus 3L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Garnituur

    Pluk de waterkers, koriander, dragon en de dille. Maak de radijs schoon en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Opmaak

    Maak de mesclun sla aan met de vinaigrette en verdeel deze over de borden. Verdeel hierover de Hollandse garnalen en de radijs. Maak het geheel af met de geplukte kruiden en de cocktailsaus.