Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur

  • waterkers 0.25 bos
  • koriander tak 20.0 g
  • dragon 15.0 g
  • bronzen venkel 20.0 g
  • radijs 10.0 st

Cocktailsaus

Opmaak


Grijze garnalen ook wel Hollandse garnalen genoemd danken hun naam aan de kleur voordat ze gekookt worden.

...

Bereiding

  1. Garnituur

    Pluk de waterkers, koriander, dragon en de dille.
    Maak de radijs schoon en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Cocktailsaus

    Meng de paprikapuree samen met de sherry, vieux en de cayennepeper.Vermeng vervolgens met de ketchup en de mayonaise.Breng eventueel op smaak met citroensap.
  3. Opmaak

    Maak de mesclun sla aan met de vinaigrette en verdeel deze over de borden.
    Verdeel hierover de Hollandse garnalen en de radijs.
    Maak het geheel af met de geplukte kruiden en de cocktailsaus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu