Menu
Punten
+

Soep

  • water 2 l
  • rode paprika 150 g
  • beukenzwammetjes 160 g
  • taugé 150 g
  • rivierkreeftenstaartjes 30 st
  • Knorr Wereld Thaise Rode Curry Soep Poeder opbrengst 12,5L 190 g

Opmaak

  • lente-uitjes 80 g
  • korianderblad 10 g
  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Snijd de paprika in julienne en maak de beukenzwammetjes en de taugé schoon. Pel de rivierkreeftjes en snijd de lente ui in ringetjes. Bak de paprikajulienne samen met de beukenzwammetjes in wat olie en verdeel ze over de soepkommen samen met de taugé en de rivierkreeftstaartjes.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en garneer met de lente ui en de koriander.