Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ragout

Opmaak

  • roomboterkorstdeeg 10.0 plakken
  • Ei, losgeklopt 1.0 stuks

Bereiding

  1. Ragout

    Stoof de ui samen met de prei in de roomboter gaar zonder te kleuren.

    Breng de room samen met het water aan de kook en voeg de ragoutmix alroerend toe.

    Kook de ragout rustig gedurende 5 minuten.

    Voeg de gesneden kip en de gestoofde ui en prei toe.

    Breng de ragout op smaak met de roast umami en de citrus.

    Voeg de kruiden toe.

  2. Opmaak

    Verdeel het afgekoelde kipmengsel in oven bestendige cocottes.

    Steek de korstdeegplakjes uit, smeer de randjes in met weinig ei en vouw ze over de cocottes.

    Bestrijk ze met ei en bak ze op 180°C tot ze goudbruin zijn.

     

     

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu