Menu ?

Ingrediënten

+

Saus

  • olijfolie 20 g
  • 13 Punten
    Knorr Primerba Knoflook 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
    Dit product is helaas niet verkrijgbaar bij jouw grossier
    Dit product is helaas niet verkrijgbaar bij jouw grossier
    Prijsindicatie excl. BTW (Je betaalt je eigen prijs via je eigen grossier)
  • Chili flakes 1 g
  • ansjovisfilet 4 st
  • kalamata olijven 100 g
  • kappertjes grof gehakt 50 g
  • 19 Punten
    Knorr Professional Italiana Tomatino 4kg is aan je winkelwagen toegevoegd
    Dit product is helaas niet verkrijgbaar bij jouw grossier
    Dit product is helaas niet verkrijgbaar bij jouw grossier
    Prijsindicatie excl. BTW (Je betaalt je eigen prijs via je eigen grossier)
  • citroen 1 st
  • bladpeterselie 10 g

Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Verwarm de olijfolie en voeg de knoflook en de chili toe.
    • Voeg de olijven en de kappertjes toe en bak het geheel rustig.
    • Snijd de ansjovisfilets grof, 
    • voeg ze toe en laat ze smelten.
    • Voeg de tomatensaus toe en laat de saus rustig koken.
    • Voeg vlak voor het doorgeven wat geraspte citroenschil en peterselie toe.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu