Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pizza

  • Piazzola 140 gram (deegbolletjes) 10.0 g
  • zuurkool 500.0 g
  • Goudse kaas 400.0 g
  • Zeeuws spek 500.0 g

Opmaak

  • Siso Purper 0.5 bakje
  • siso 0.5 bakje

De oorsprong van de pizza ligt in het Middellandse Zeegebied. In veel landen rond de Middellandse Zee worden al duizenden jaren ronde broden gebakken, die als borden dienden.

...

Bereiding

  1. Pizza

    Laat de pizzadeeg bolletjes geconditioneerd ontdooien.Breng een halve litermelk aan de kook en voeg de sauspoeder toe.Voeg de tijm toe en kook de saus gedurende vijf minuten door.Vorm de pizzadeegbolletjes tot tien kleine pizza’s.Leg de pizzadeegplakken op bakplaten en verdeel de bechamelsaus erover.Verdeel de zuurkool, bestrooi met de geraspte kaas en beleg met het spek.Bak de pizza’s op 185°C gedurende ca. 8 minuten gaar.
  2. Opmaak

    Garneer ze met de siso cress en serveer de pizza’s.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu