Menu
Punten

Ingrediënten

+

Piepkuiken

  • piepkuiken 5.0 st
  • sojasaus 30.0 g
  • sinaasappelsap 60.0 g
  • honing 25.0 g
  • sesamolie 30.0 g

Saus

Ramen salade

  • instant udon noedels 500.0 g
  • rode paprika, julienne 350.0 g
  • wortel julienne 350.0 g
  • Komkommer julienne 250.0 g
  • lente-ui, in ringetjes gesneden 100.0 g
  • koriander, fijngesneden 100.0 g
  • rode chili peper, fijngesneden 50.0 g

Future menu’s: praktisch en inspirerend, efficiënt en uitdagend.

...

Bereiding

  1. Piepkuiken

    • Meng de sojasaus, sinaasappelsap, honing, sesamolie en ketjap manis.
    • Breng het mengsel aan de kook en gebruik het als een glaze. 
    • Kruid de piepkuikens met wat zout, peper en paprikapoeder en leg ze op een bakplaat.
    • Bak ze in de oven op 200°C (droge lucht) voor ongeveer 40 a 50 minuten.
    • Bestrijk de piepkuikens om de 15 minuten opnieuw in met de glaze.
  2. Saus

    • Verwarm de Hollandaise saus samen met de chilisaus en limoensap.
    • Passeer de saus en giet het geheel in een siphon en zet deze onder druk met twee patronen.
  3. Ramen salade

    • Bereid de glasnoedels volgens de instructies op de verpakking, giet ze af en doe ze in een grote kom. 
    • Voeg de gesneden groenten en koriander toe aan de noedels. 
    • Giet de dressing over de salade en meng goed. 
    • Breng op smaak met chili naar wens.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu