Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pasta

  • Pasta schelpen, Conchiglioni Rigati 20.0 st
  • zalmfilet 200.0 g
  • ijsblokjes 2.0 stuks
  • eiwit 30.0 g
  • room 1.5 dl

Saus

Groenten

  • sugarsnaps 150.0 g
  • peultjes 150.0 g
  • haricots-verts 150.0 g
  • tuinboontjes 125.0 g
  • doperwten, gedopte 125.0 g

Opmaak

  • zeekraal 50.0 g
  • Salad Peas 20.0 takjes

Bereiding

  1. Pasta

    • Kook de pastaschelpen al dente in water met wat zout en spoel ze daarna koud.
    • Draai de zalm samen met de ijsblokjes, eiwit, zout en peper glad in een cutter.
    • Voeg de room toe en draai deze kort mee op.
    • Wrijf de farce door een fijne zeef en doe deze in een spuitzak.
    • Vul de pastaschelpen met de zalmfarce en plaats ze op een beboterd ovenplaatje.
    • Stoom de pastaschelpen op 68°C gaar in de oven gedurende ca. 6 minuten.
    • Haal de schelpen uit de oven en brand ze kort met een gasbrander.
  2. Saus

    • Breng 1 dl water aan de kook en voeg de liquid concentrate groenten toe.
    • Voeg de witte wijnsaus en de citrus toe en breng de saus aan de kook.
    • Roer voor het afmaken de bieslookolie door de witte wijn saus. 
  3. Groenten

    • Maak de groenten schoon en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in water met wat zout.   
  4. Opmaak

    • Verdeel de pastaschelpen over de borden en schep de groenten eromheen.
    • Schep de saus erbij en maak het geheel af met wat zeekraal en salad pea.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu