Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pasta

  • Pasta schelpen, Conchiglioni Rigati 20.0 st
  • zalmfilet 200.0 g
  • ijsblokjes 2.0 stuks
  • eiwit 30.0 g
  • room 1.5 dl

Saus

Groenten

  • sugarsnaps 150.0 g
  • peultjes 150.0 g
  • haricots-verts 150.0 g
  • tuinboontjes 125.0 g
  • doperwten, gedopte 125.0 g

Opmaak

  • zeekraal 50.0 g
  • Salad Peas 20.0 takjes

Met liquid concentrates breng je niet alleen je gerechten snel op smaak maar je kunt ze ook als basis gebruiken voor al je soepen en sauzen. En ze zijn zowel koud als warm toepasbaar.

...

Bereiding

  1. Pasta

    • Kook de pastaschelpen al dente in water met wat zout en spoel ze daarna koud.
    • Draai de zalm samen met de ijsblokjes, eiwit, zout en peper glad in een cutter.
    • Voeg de room toe en draai deze kort mee op.
    • Wrijf de farce door een fijne zeef en doe deze in een spuitzak.
    • Vul de pastaschelpen met de zalmfarce en plaats ze op een beboterd ovenplaatje.
    • Stoom de pastaschelpen op 68°C gaar in de oven gedurende ca. 6 minuten.
    • Haal de schelpen uit de oven en brand ze kort met een gasbrander.
  2. Saus

    • Breng 1 dl water aan de kook en voeg de liquid concentrate groenten toe.
    • Voeg de witte wijnsaus en de citrus toe en breng de saus aan de kook.
    • Roer voor het afmaken de bieslookolie door de witte wijn saus. 
  3. Groenten

    • Maak de groenten schoon en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in water met wat zout.   
  4. Opmaak

    • Verdeel de pastaschelpen over de borden en schep de groenten eromheen.
    • Schep de saus erbij en maak het geheel af met wat zeekraal en salad pea.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu