Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus

  • wasabi 15 g

Garnituur

  • papadums 10 st
  • tonijnfilet 500 g
  • radijs 10 st
  • avocado 3 stuks
  • mini komkommer 5 st

Opmaak

  • geroosterde sesamzaadjes 3 g
  • borage cress 1 st
  • Oost-Indische kers blaadjes 30 st
  • furikake 20 g
  1. Saus

    Meng de mayonnaise met de wasabi en doe deze in een spuitflesje.
  2. Garnituur

    Smeer de pappadums licht in met wat olie en bak ze kort op de hoogste stand in de magnetron. Snijd de tonijn in plakjes en haal ze licht door de vinaigrette. Maak de avocado schoon en snijd deze samen met de komkommer en de radijs in plakjes.
  3. Opmaak

    Beleg de pappadums met de tonijn, avocado, komkommer, en de radijs. Spuit de wasabi-mayonaise er bij en verdeel de rest van de vinaigrette. Garneer met de cress en geroosterde sesamzaadjes en wat furikake.