Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 250.0 g
  • wasabi 15.0 g

Garnituur

Opmaak

  • geroosterde sesamzaadjes 3.0 g
  • borage cress 1.0 st
  • Oost-Indische kers blaadjes 30.0 st
  • furikake 20.0 g

Pappadums lenen zich goed als bodem voor een krokante snack. Bereid ze snel en gemakkelijk door ze licht te bestrijken met wat olie en te bereiden in de magnetron.

...

Bereiding

  1. Saus

    Meng de mayonnaise met de wasabi en doe deze in een spuitflesje.
  2. Garnituur

    Smeer de pappadums licht in met wat olie en bak ze kort op de hoogste stand in de magnetron.Snijd de tonijn in plakjes en haal ze licht door de vinaigrette.Maak de avocado schoon en snijd deze samen met de komkommer en de radijs in plakjes.
  3. Opmaak

    Beleg de pappadums met de tonijn, avocado, komkommer, en de radijs.Spuit de wasabi-mayonaise er bij en verdeel de rest van de vinaigrette.Garneer met de cress en geroosterde sesamzaadjes en wat furikake.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu