Ingrediënten
Ossobuco a la Milanese met gremoulata (delivery)
Ossobuco:

Risotto:

Gremoulata:
Opmaak::

Ossobuco:
-
kalfsschenkel 10.0 stuks
-
zout en peper
-
boter, geklaarde
-
mirepoix 500.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
witte wijn 2.0 dl
Risotto:
-
olijfolie 0.5 dl
-
sjalotjes, fijngesneden 40.0 g
-
bleekselderij, brunoise 40.0 g
-
witte wijn, droog 1.0 dl
-
risotto rijst 400.0 g
-
saffraan 0.5 g
-
parmezaanse kaas, geraspt 80.0 g
Gremoulata:
-
gepelde knoflooktenen 2.0 st
-
platte peterselie 50.0 g
-
citroen 1.0 st
-
Olijfolie extra vierge
Opmaak::
-
Mesclunsla 350.0 g
This is the recipe