Ingrediënten
Ossenworst met piccalilly, zoetzuur en roggebrood
Zoet zure groenten:
Piccalilly flan:

Roggebrood roomkaas:
Osseworst:
Opmaak

Zoet zure groenten:
-
Rettich, pompoen, radijs, komkommer, wortel, gele biet 500.0 g
-
sushirijstazijn 200.0 mg
-
Suikerwater 1:1 200.0 mg
-
gember 50.0 g
-
serehstengels (citroengras) 1.0 st
-
Long peper 2.0 stuks
Piccalilly flan:
-
water 2.0 dl
-
knolselderij 250.0 g
-
slagroom 3.0 dl
-
piccalilly 100.0 g
-
kurkuma 1.0 g
-
bladgelatine 9.0 g
Roggebrood roomkaas:
-
roomkaas 200.0 g
-
Gedroogd en fijngemalen roggebrood 30.0 g
Osseworst:
-
Ossenworst 750.0 g
Opmaak
-
groene kruiden 50.0 g
-
mosterdsla 60.0 g
This is the recipe