Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Schnitzel

  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Calvé Satésaus 2,5 kg 400 g
  • water 4 dl

Opmaak

  • ijsbergsla, gesneden 250 g
  • Rauwkost (komkommer, radijs, bospeen, lente ui, rode ui) 250 g
  • geroosterde sesamzaadjes 1 g
  • Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette Vloeibaar 1L
    5 dl
    Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Schnitzel

    Bak de schnitzels krokant in wat Phase. Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.
  2. Opmaak

    Verdeel de icebergsla over de schaaltjes. Snijd de schnitzels in reepjes en verdeel ze samen met de rauwkost over de sla. Maak af met wat vinaigrette en garneer met wat sesamzaadjes. Serveer met de satésaus.