Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Omelet

  • platte peterselie 40 g
  • dille 60 g
  • bieslook 40 g
  • scharrel eieren 20 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter

Kippenlevers

  • kippenlever 1 kg
  • zout en peper
  • geklaarde boter
  • sjalotten, fijngesneden 4 st
  • champignons, in 4 stukken 300 g
  • madera 0.5 dl
  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L
    Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L
    2.5 dl
    Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • bladpeterselie 10 tak
  • zout

Bereiding

  1. Omelet

    Pluk de kruiden en snijd de bieslook. Klop de eieren in een bekken los en voeg de kruiden en wat peper toe. Verhit wat Phase in de koekenpan en bak hierin de platte omeletten
  2. Kippenlevers

    Maak de kippenlevers schoon kruid ze met zout en peper en bak ze rosé in de Phase. Haal de kippenlevers uit de pan en voeg de sjalotjes en de champignons toe Blus de pan af met de madera en kook deze iets in. Voeg de kalfsjus toe en reduceer naar smaak. Voeg de kippen levers toe.
  3. Garnituur

    Frituur de peterselie en kruid ze na met wat zout.
  4. Opmaak

    Serveer de omeletten op een bord en verdeel de kippenlevers met de saus. Maak de omeletten af met de gefrituurde peterselie.