Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kroepoek

  • zwarte olijf zonder pit 130.0 g
  • tapioca parels 150.0 g
  • kippenbouillon 125.0 g
  • Vocht van zwarte olijf 125.0 g
  • inktvisinkt 1.5 zakje
  • zout

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “ Mise en Place “. Recepten door chefs voor chefs. Serveer dit heerlijke gerecht met onze gehakspiesjes.

...

Bereiding

  1. Kroepoek

    Al het vocht samen tot de helft inkoken met zout, inkt en olijf, dit samen glad draaien met 75 gram tapioca korrels en de andere 75 gram korrels er doorheen spatelen, van de massa 2 rollen maken met behulp van afdekfolie (2 lagen) en deze rollen vervolgens 60 minuten stomen op 100 graden,als de rollen afgekoeld zijn plakjes snijden en deze een nacht laten drogen, daarna frituren op 180 graden.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu