Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Gehaktspiesjes

  • Knorr 1-2-3 Mix voor Bami 0,72kg
    Knorr 1-2-3 Mix voor Bami 0,72kg
    50 g
    Knorr 1-2-3 Mix voor Bami 0,72kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rundergehakt 2 kg
  • eieren 100 g
  • paneermeel 50 g
  • Conimex Ketjap Manis 2,5L
    Conimex Ketjap Manis 2,5L
    30 g
    Conimex Ketjap Manis 2,5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Conimex Sambal Oelek 750g
    Conimex Sambal Oelek 750g
    10 g
    Conimex Sambal Oelek 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • geklaarde boter
  • Calvé Satésaus Indonesia Pasta 2,5kg
    Calvé Satésaus Indonesia Pasta 2,5kg
    400 g
    Calvé Satésaus Indonesia Pasta 2,5kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 4 dl
  • geroosterde sesamzaadjes 1 g

Opmaak

  • Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg
    Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg
    500 g
    Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Schaaldieren Kroepoek 80 g

Bereiding

  1. Gehaktspiesjes

    Week de bami mix met 30 gram heet water en laat het geheel zacht worden. Maak het gehakt aan met de bami mix, ei, paneermeel, ketjap, sambal en de knoflook. Rol van het gehakt 60 mooie gehaktballetjes en rijg ze per drie aan de satéprikkers. Bak de gehaktspiesjes rondom in wat Phase Lak ze eventueel met wat zoete chilisaus en gaar ze verder in de oven. Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook. Bestrooi de gehakt spiesjes met wat sesamzaadjes.
  2. Opmaak

    Leg de gehaktspiesjes op de borden samen met de atjar. Serveer met de satésaus en de kroepoek.