Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Gehaktspiesjes

  • rundergehakt 2 kg
  • eieren 100 g
  • paneermeel 50 g
  • water 4 dl
  • geroosterde sesamzaadjes 1 g

Opmaak

  • Schaaldieren Kroepoek 80 g
  1. Gehaktspiesjes

    Week de bami mix met 30 gram heet water en laat het geheel zacht worden.
    Maak het gehakt aan met de bami mix, ei, paneermeel, ketjap, sambal en de knoflook.
    Rol van het gehakt 60 mooie gehaktballetjes en rijg ze per drie aan de satéprikkers.
    Bak de gehaktspiesjes rondom in wat Phase
    Lak ze eventueel met wat zoete chilisaus en gaar ze verder in de oven.
    Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.
    Bestrooi de gehakt spiesjes met wat sesamzaadjes.
  2. Opmaak

    Leg de gehaktspiesjes op de borden samen met de atjar.
    Serveer met de satésaus en de kroepoek.
+