Menu
Punten

Ingrediënten

+

Okonomiyaki san

Kip teriyaki

  • suiker 70.0 g
  • mirin 40.0 g
  • soja saus 90.0 g
  • kippendijvlees 800.0 g
  • geroosterde sesamzaadjes

Garnituur

  • bosui 2.0 st

Opmaak

  • HELLMANN'S Mayonnaise 3 x 400 gr 60.0 g
  • Siso Purper 0.5 bakje
  • siso green 0.5 bakje

Bereiding

  1. Okonomiyaki san

    Meng de bloem samen met de kippenbouillon, water, eieren, zout, peper en het bakpoeder.Snijd de wortel en de kool in fijne julienne en meng deze met het beslag.Bak van het beslag tien pannekoekjes in wat boter.

  2. Kip teriyaki

    Kook de suiker samen met de mirin en de sojasaus en laat deze afkoelen.Trek het dijenvlees vacuüm met de teriyaki saus.Gaar de kippedijen gedurende 40 minuten op 67°C in de combi steamer.Rooster de sesamzaadjes in een droge pan.Haal de gegaarde kippedijen uit de vacuüm zak en doe ze samen met de saus in een teflonpan.Glaceer de kippenvlees in deteriyaki saus en bestrooi ze met het sesamzaad

  3. Garnituur

    Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes

  4. Opmaak

    Verdeel de pannenkoekjes over de borden en maak ze af met de mayonaise, bosui en de gebakken uitjes. Schep de kipteriyaki erbij en maak af met wat siso.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu