Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • gerookte zalm 200.0 g
  • waterkers 40.0 g

Opmaak

  • olijfolie met citroen 10.0 g

De Franse stad Dijon had in de 13e eeuw na Christus een monopolie op mosterd. De mosterd uit Dijon die we vandaag de dag kennen is de gladde pittige variant. Een andere Franse stad die beroemd is om mosterd, maar dan de grove variant is Meaux.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Kook de mosterdsoep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Snijd de gerookte zalm in blokjes en pluk de waterkers.
  3. Opmaak

    Verdeel de gerookte zalm blokjes over de soepkoppen. Schep de soep in de soepkoppen en garneer met de geplukte waterkers en citroen olijfolie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu