Menu
Punten

Personen

+

Saus

Garnituur

  • De Vegetarische Slager NoMince Veganistisch Rulgehackt 2kg 300.0 g
  • maiskorrels 300.0 g
  • wortelblokjes, diepvries 300.0 g
  • Mexicaanse kruidenmix 20.0 g
  • lente uitjes 100.0 g

Creatief met soep als basis of smaakmaker.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    • Snijd de ui en paprika in blokjes en fruit ze aan in wat olie.
    • Voeg de mais, wortel en het vegetarische gehakt toe.
    • Breng op smaak met de Mexicaanse kruiden.
    • Voeg de tomatensaus toe en maak het geheel af met wat gesneden lente ui.
  3. Opmaak

    • Serveer deze saus met pasta, rijst of aardappelpuree
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu