Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Aardappeltaartje

  • aardappels, grote vastkokende 5 st
  • Blue Band Professioneel Classique Ongezoet 2 dl
  • eieren 2 st
  • zout en peper
  • geraspte witte cheddar 160 g
  • salieblaadjes 10 st

Lam

Garnituur

  • jonge groenten 700 g
  • witpuntjes radijs 10 st

Opmaak

  • crazy pea-cress 1 bakje
  • Pata negra kruim 10 g
  1. Aardappeltaartje

    Schil en was de aardappels en snijd ze vervolgens in plakjes van 4 mm dikte.
    Meng de room met de eieren en breng op smaak met zout en peper.
    Meng de aardappels met het eimengsel en de geraspte cheddar.
    Verdeel het geheel in een passend, ingevet bakblik en maak af met de salieblaadjes.
    Bak het aardappeltaartje op 160°C gedurende ca. 45 minuten.
  2. Lam

    Kruid de lamsrumpen met wat zout en peper en bak ze in de Phase.
    Gaar de lamsrumpen in de oven en laat ze vervolgens rusten in aluminiumfolie.
    Blus de pan af met de malaga en roer de aanbaksels los.
    Voeg de kalfsfond toe en breng het geheel aan de kook.
    Reduceer de jus en breng op smaak met de geconcentreerde bouillon.
  3. Garnituur

    Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
    Blancheer de groenten en ze breng op smaak.
  4. Opmaak

    Snijd de aardappeltaart en het lamsvlees en verdeel het over de borden.
    Schep de groenten erbij samen met de radijs en de crazy pea.
    Bestrooi met wat pata negra kruim en maak af met de malagajus.
+