Personen
Lamsgehaktballetjes met boerenkool en jus
Stamppot:
Gehaktballetjes:



Garnituur:
Opmaak:
Stamppot:
-
kruimige kokende aardappels, geschild 1.2 kg
-
boerenkool, gesneden 400.0 g
-
volle melk 3.0 dl
-
roomboter 150.0 g
-
gefruite sjalot met spek 35.0 g
-
zout,peper en nootmuskaat
Gehaktballetjes:
-
Lamsgehakt 1.0 kg
-
Komijnzaad gemalen 4.0 g
-
kaneelpoeder 2.0 g
-
zout en peper
-
eiwit 30.0 g
-
broodkruim
-
boter, geklaarde
Garnituur:
-
gerookt spek 150.0 g
Opmaak:
-
Amsterdamse uitjes 150.0 g
-
baby kale 100.0 g
-
Gebakken Uitjes 400g 50.0 g
This is the recipe