Lams procureur met witte bonen in tomatensaus (delivery) | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Procureur:

  • lamsnekfilet 5 stuks
  • zout en peper
  • boter, geklaarde
  • rode wijn 1.5 dl
  • Knorr Garde d'Or Gebonden Kalfsjus 1 L 5 dl

Bonen:

  • witte uien 1 stuks
  • olijfolie 35 g
  • gerookte paprikapoeder 5 g
  • balsamicoazijn 10 g
  • witte bonen, gekookt 800 g

Opmaak::

  • Mesclunsla 350 g
  1. Procureur:

    Kruid de lamsnekfilets met zout en peper en bak ze in de geklaarde boter. Blus de pan af met de rode wijn en voeg de kalfsjus toe. Stoof ze vervolgens verder gaar in de kalfsjus gedurende ca. 3,5 uur. (of kook het geheel sous-vide op 92°C) Snijd de filets in gelijke porties, doe ze terug in de pan en glaceer ze in wat van de saus.
  2. Bonen:

    Snijd de ui in brunoise en stoof deze samen met de knoflook en de paprikapoeder in de olijfolie. Voeg de witte bonen samen met de tomatensaus toe. Laat het geheel rustig aan de kook komen en bak ze rustig gedurende 10 minuten.
  3. Opmaak::

    Verdeel de lams procureur samen met de witte bonen over de disposable bowls. Verpak de meslun en de vinaigrette in aparte disposable bakjes.