Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • bieslook 20.0 g

Bonenkruid olie

  • bonenkruid 50.0 g
  • zonnebloemolie 1.0 dl

Bereiding

  1. Soep

    • Roer het afgewogen soeppoeder in twee liter lauw water en breng het geheel aan de kook.
    • Voeg de roomkaas toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Boor met een parisienneboor de courgette en de komkommer uit en blancheer de balletjes.
    • Snijd de overgebleven uitgeboorde groenten in stukjes en smoor deze met wat zout en peper in de olijfolie.
    • Voeg de kropslabladeren toe, stoof ze kort mee en giet de soep erop.Breng het geheel aan de kook en pureer de soep in de blender.
  2. Garnituur

    • Snijd de bieslook fijn.
  3. Bonenkruid olie

    • Blancheer het bonenkruid in ruim kokend water.
    • Pureer het uitgelekte bonenkruid samen met de zonnebloemolie op 50°C gedurende 4 minuten in de thermoblender.
    • En passeer de olie door een fijne zeef.
  4. Opmaak

    • Verdeel de uitgeboorde groenten samen met wat bonenkruid olie en bieslookover de borden.
    • Schep de soep op het garnituur.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu