Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Kippendijen

  • Phase Professional met natuurlijke botersmaak 0,9L 20 g
  • Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L
    10 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • salieblaadjes 20 st
  • paprika, rood en geel, gegrild 350 g
  • kippendijen met vel zonder bot á 110/120 gram 10 stuks

Bereiding

  1. Kippendijen

    Mix de Phase met de geconcentreerde kippenbouillon. Leg 2 blaadjes salie op een stuk gegrilde rode paprika van 15 gr en daar bovenop een stukje gegrilde gele paprika van 15 gr. Leg dit pakketje op een kippendij en rol deze op (velkant naar buiten), steek er een prikker in en smeer de bovenkant in met de mix van Phase en bouillonconcentraat. Bak de pakketjes in een voorverwarmde oven van 180ºC, in circa 15 min gaar. (kerntemperatuur 68ºC)