Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kippendijen

  • geklaarde boter 20.0 g
  • salieblaadjes 20.0 st
  • paprika, rood en geel, gegrild 350.0 g
  • kippendijen met vel zonder bot á 110/120 gram 10.0 stuks

Om het vlees extra smaak te geven kunt u de kippendijen opvullen met appel. Of wat dacht u een combinatie van rookworst?

...

Bereiding

  1. Kippendijen

    Mix de gklaarde boter met de geconcentreerde kippenbouillon.Leg 2 blaadjes salie op een stuk gegrilde rode paprika van 15 gr en daar bovenop een stukje gegrilde gele paprika van 15 gr.Leg dit pakketje op een kippendij en rol deze op (velkant naar buiten), steek er een prikker in en smeer de bovenkant in met de mix van de boter en geconcenyteerde bouillon.Bak de pakketjes in een voorverwarmde oven van 180ºC, in circa 15 min gaar. (kerntemperatuur 68ºC)
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu