Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kipsate:

  • kipdijpoulet gemarineerd, rauw 900.0 g
  • zonnebloemolie 40.0 g
  • water 3.0 dl

Rijst:

Boontjes:

  • sperziebonen 600.0 g
  • margarine 20.0 g

Garnituur:

  • Conimex Kroepoek Ongebakken klein 2,5kg 100.0 g

Opmaak:


...

Bereiding

  1. Kipsate:

    • Bak de gemarineerde kippoulet in de zonnebloemolie.
    • Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook.
    • Voeg de gebakken kippoulet toe en laat het geheel rustig garen.
  2. Rijst:

    • Kook de rijst met wat zout.
    • Giet de rijst af als deze gaar is en laat de rijst droogstomen.
    • Snijd de prei en de spitskool grof en bak deze samen met de knoflook in wat olie.
    • Voeg de kimchee toe en vervolgens de rijst.
    • Bak het geheel en breng op smaak met wat ketjap manis.
  3. Boontjes:

    • Maak de sperziebonen schoon en blancheer ze.
    • Smelt de margarine, voeg de sambal en de boontjes toe en stoof het geheel.
  4. Garnituur:

    • Frituur de kroepoek.
  5. Opmaak:

    • Serveer de kipsaté met de rijst, sambalboontjes en de kroepoek.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu