Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Puree

  • bospeen 400 g
  • boter 50 g
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • jonge groenten 700 g

Kalfsnieren

  • kalfsnier 3 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter
  • Knorr Primerba Sjalot 340g
    Knorr Primerba Sjalot 340g
    20 g
    Knorr Primerba Sjalot 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Peper Puree 750g
    Knorr Professional Peper Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Peper Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • appelsap 0.5 dl
  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L
    Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L
    2.5 dl
    Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • affilla cress 1 bakje

Bereiding

  1. Puree

    Schil, was en snijd de bospeen in stukken. Kook de bospeen gaar en pureer deze glad in een blender met de helft van de boter. Breng de bospeenzalf opsmaak met de geconcentreerde bouillon.
  2. Garnituur

    Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Blancheer de groenten en ze breng op smaak.
  3. Kalfsnieren

    Maak de kalfsnieren schoon en snijd ze in plakjes of stukjes. Kruid ze met zout en peper en bak ze mooi rosé in wat Phase Haal ze uit de pan en houd ze warm. Zet de sjalot aan in de pan en voeg de peperpuree toe. Blus het geheel af met de appelsap, voeg de kalfsjus toe en reduceer het geheel iets.
  4. Opmaak

    Verdeel de groenten en de niertjes over de borden en spuit de bospeenzalf er tussen. Schep de saus erover en maak af met de cress.