Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Jus

  • sjalotten 50 g
  • tijm 2 takjes
  • laurierblaadjes 2 st
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    15 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • spek 25 g
  • rode port 1 dl
  • ardbeg-whisky (turf) 50 ml
  • Knorr Professional Kalfsfond 1L
    Knorr Professional Kalfsfond 1L
    1 l
    Knorr Professional Kalfsfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zwarte peper
  • zout
  • boter 50 g

Bereiding

  1. Jus

    Stoof sjalotten, tijm, laurier, knoflook en spek aan. Blus af met port en whisky. Voeg kalfsfond toe. Kruid af met zwarte peper en zout. Laat één derde inkoken. Passeer en monteer voor het serveren met boter.