Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kabeljauw

  • kabeljauwfilet 750.0 g
  • zout en peper

Jus

Garnituur

  • Oranje winterwortels 1.0 stuks
  • Gele winterwortels 1.0 stuks
  • paarse radijs 1.0 stuks
  • boter 15.0 g
  • zout en peper

Opmaak

  • pastizz topjes 40.0 st

Bereiding

  1. Kabeljauw

    • Snijd de kabeljauw in mootjes en kruid ze met zout en peper.
    • Stoom de kabeljauwmootjes op een beboterd plateautje in de oven.
  2. Jus

    • Breng het wortelsap samen met het water en de geconcentreerde schaaldieren aan de kook.
    • Voeg het soeppoeder toe en kook het geheel rustig door.
    • Monteer de jus met de koude boter en breng op smaak met wat cayennepeper.
  3. Garnituur

    • Snijd de wortels en de radijs in dunne plakjes en blancheer ze in water met wat zout.
    • Steek de wortelplakjes uit, verwarm ze in wat boter en breng op smaak met zout en peper.
  4. Opmaak

    • Verdeel de wortelbloemetjes over de kabeljauwmootjes en schep ze op de borden.
    • Schep de worteljus erbij en maak af met wat takjes pastiz.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu