Ingrediënten
Kabeljauw met knolselderijwafels en morilles
Bereiding wafel

Bereiding saus

Bereiding kabeljauw
Opmaak
Bereiding wafel
-
gekookte knolselderij 500.0 g
-
boter 125.0 g
-
olijfolie 50.0 g
-
bloem 225.0 g
-
eieren 3.0 st
-
parmezaanse kaas, geraspt 65.0 g
-
zout
-
bakpoeder 8.0 g
Bereiding saus
-
olijfolie
-
sjalotjes, fijngesneden 10.0 g
-
morillevocht 1.5 dl
-
madera 0.5 dl
-
verjus
-
morilles, geweekte 200.0 g
Bereiding kabeljauw
-
kabeljauwrug met vel, in 10 porties 800.0 g
-
zout en peper
-
geklaarde boter
-
bleekselderij 300.0 g
Opmaak
-
selderijzout
This is the recipe