Menu
Punten

Ingrediënten

+

Jus

  • rode bieten 5.0 st
  • verse laurier 10.0 bladen
  • kristalsuiker 40.0 g
  • witte wijnazijn 1.0 dl
  • rode wijn 1.0 dl
  • Knorr Professional Kalfsfond 1L 5.0 dl
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Jus

    Centrifugeer de rode bieten. Laat de suiker karamelliseren.Voeg de helft van de laurier toe. Blus af met azijn. Voeg het rode bietensap, de rode wijn en de kalfsfond toe. Kook in tot sausdikte. Kneus enkele verse laurierblaadjes in een kookpan. Zeef de saus op de gekneusde blaadjes en laat de smaak intrekken.Kruid met zout en Lampong peper.Serveertip:Lekker bij rood vlees van de grill, samen met gepofte bieten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu