Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Jus

  • visgraten (tarbot) 300 g
  • boter
  • winterwortel 0.5 st
  • sjalotten 3 st
  • tijm 1 tak
  • laurierblad 1 st
  • uien 0.25 g
  • korianderbolletjes 3 st
  • Knorr Professional Kalfsfond 1L
    Knorr Professional Kalfsfond 1L
    5 dl
    Knorr Professional Kalfsfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Jus

    Hak de tarbotgraten in stukjes en degorgeer. Rooster de graten in een koperen braadpan in boter. Steek stukjes die aan de bodem blijven kleven af en toe los. Voeg, als de graten mooi gekleurd zijn, het garnituur van gesneden groenten en kruiden toe. Laat sudderen. Voeg de kalfsfond toe en laat 30 minuten garen op een zacht vuur. Passeer door een puntzeef met neteldoek. Laat inkoken tot de helft. Monteer met boter.