Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Hutspot

Speklappen

Jus

  1. Hutspot

    Kook de wortel en ui blokjes in water met wat zout gaar.
    Koel het geheel snel en goed terug.
    Bak de spekreepjes krokant en koel ze daarna terug.
    Meng de groenten samen met de spekreepjes, aardappelpureepoeder, water, Phase en de fond.
    Rustig en goed mengen
    Laat het geheel tenminste 15 minuten rusten.

  2. Speklappen

    Kruid de speklappen met zout en peper en bak ze aan beide kanten in wat Phase bruin.
    Voeg op het laatste moment de zoet chili saus toe en glaceer het vlees kort.
  3. Jus

    Breng het water aan de kook en voeg de vleesjuspoeder alroerend toe.
    Voeg de Primerba toe en kook de jus ca. 5 minuten door.
    Koel de jus terug.
  4. Opmaak

    Presenteer de stamppot met extra gebakken spekjes en de vleesjus.

+