Menu
Punten

Ingrediënten

+

Jus

  • winterwortel 100.0 g
  • knolselderij 100.0 g
  • uien 1.0 st
  • hazenruggen 1.0 st
  • arachideolie
  • rozemarijn 1.0 tak
  • tijm 1.0 tak
  • laurierblad 2.0 st
  • rode port 1.5 dl
  • zwarte peper
  • Valrhona chocolade 70% fijngehak 200.0 g
  • cacao boter 10.0 g

Bereiding

  1. Jus

    Snijd de winterpeen, afsnijdsels van knolselderij, ui en knoflook klein. Zet in de snelkookpan het hazenkarkas aan op hoog vuur met weinig olie. Voeg als er aanbaksels zijn de groentes en kruiden toe en bak kort mee. Blus af met wijn en port. Zet de ingrediënten net onder water en breng aan de kook. Kook een uur onder druk. Zeef de jus en laat reduceren tot de helft. Voeg de pure chocolade en cacaoboter toe aan de jus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu