Menu
Punten

Ingrediënten

+

couscous

  • beukenpaddenstoelen 200.0 g
  • eikenpaddenstoelen 200.0 g
  • sjalot 1.0 st
  • KNORR Bospaddestoelenbouillon 1 kg 50.0 ml
  • vijgen, gedroogd 6.0 st
  • Knorr Professional Kippenjus 1L 150.0 ml
  • honing 1.0 tl
  • handgerolde couscous 200.0 g

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. couscous

    Stoof de twee soorten paddenstoelen en de fijngesneden sjalot aan. Voeg de demi-glace toe en kook in. Breng op smaak met bospaddenstoelenbouillon.Laat rustig inkoken. Snijd de vijgen fijn.Gaar ze in kippenjus met honing. Bevochtig de couscous met de warme kippenjus. Meng alles mooi door elkaar.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu