Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

couscous

  • beukenpaddenstoelen 200 g
  • eikenpaddenstoelen 200 g
  • sjalot 1 st
  • Knorr Professional Demi-Glace Vloeibaar opbrengst 1L
    Knorr Professional Demi-Glace Vloeibaar opbrengst 1L
    50 ml
    Knorr Professional Demi-Glace Vloeibaar opbrengst 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • KNORR Bospaddestoelenbouillon 1 kg 50 ml
  • vijgen, gedroogd 6 st
  • Knorr Professional Kippenjus 1L
    Knorr Professional Kippenjus 1L
    150 ml
    Knorr Professional Kippenjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • honing 1 tl
  • handgerolde couscous 200 g

Bereiding

  1. couscous

    Stoof de twee soorten paddenstoelen en de fijngesneden sjalot aan. Voeg de demi-glace toe en kook in. Breng op smaak met bospaddenstoelenbouillon. Laat rustig inkoken. Snijd de vijgen fijn. Gaar ze in kippenjus met honing. Bevochtig de couscous met de warme kippenjus. Meng alles mooi door elkaar.