Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Sous vide

  • gevogelte merguez worstjes 6 st
  • parelhoenfilet 10 st
  • zout en peper

Saus

  • Knorr Jacht Saus Poeder 13L
    Knorr Jacht Saus Poeder 13L
    85 g
    Knorr Jacht Saus Poeder 13L is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • gemengde groenten (broccoli, courgette, rode ui, paprika etc) 1.2 kg
  • Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L
    24 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    80 g
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • aardappelwedges 1.5 kg
  • kastanjechampignons 300 g
  • water 2.5 dl
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    20 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Maizena Express Blank 1kg
    Knorr Maizena Express Blank 1kg
    20 g
    Knorr Maizena Express Blank 1kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 1 l

Bereiding

  1. Sous vide

    Haal het vel van de worsten en verdeel het gehakt onder de huid van de filets, kruid ze met peper en zout en trek los van elkaar vacuüm. Gaar ze in 40 min. op 68°C in de stoomoven. Koel daarna snel terug. Haal de gevulde parelhoen/kip uit de vacuümzak, dep droog en bak op het vel aan. Verwarm ze verder in een oven van 160°C gedurende 10 min.
  2. Saus

    Breng 1 l water aan de kook, zet het vuur laag en voeg al roerend met een garde het jachtsauspoeder toe. Laat de saus 5 min. zachtjes koken.
  3. Garnituur

    Bak de aardappelwedges in de Phase goudbruin, meng de Geconcentreerde Kippenbouillon door de wedges en gaar ze verder in een oven van 160°C. Blancheer de groenten en spoel koud, bak de champignons in wat Phase. Meng water met Phase en Geconcentreerde Groentebouillon, breng aan de kook en roer de Maïzena door. Meng met de geblancheerde groenten en regenereer ze.
  4. Opmaak

    Schik het geheel op een bord en serveer met de jachtsaus.