Ingrediënten
Geroosterde bietjes met basilicum, bloedsinaasappel en olijf
Bieten

Basilicum saus
Olijven crumble
Gelei
Maltaise saus

Garnituur
Opmaak
Bieten
-
rode bieten 5.0 st
-
gele biet 5.0 n/a
Basilicum saus
-
sushirijstazijn 50.0 g
-
eiwit, gepasteuriseerd 30.0 g
-
basilicum olie 175.0 g
Olijven crumble
-
boter 50.0 g
-
bloem 50.0 g
-
suiker 50.0 g
-
zwarte olijven poeder 50.0 g
Gelei
-
bietensap 5.0 dl
-
agar agar 8.0 g
Maltaise saus
-
bloedsinaasappelsap 2.5 dl
Garnituur
-
bloedsinaasappels 2.0 st
Opmaak
-
cress, diverse soorten 1.0 st
-
rode biet poeder 2.0 g
This is the recipe