Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur:

  • bleekselderij, stengels 3.0 st
  • zout
  • radijs 15.0 st
  • komkommer, mini 2.0 stuks

Saus:

Opmaak:

  • zalmrug mootjes a 15 g per stuk 30.0 st
  • zoetzure rode ui 100.0 g
  • zalmforel eitjes 6.0 g
  • koriander olie 60.0 g
  • gedroogde eetbare bloemen 1.0 g

Bereiding

  1. Garnituur:

    • Maak de groenten schoon.
    • Snijd de bleekselderij en blancheer deze in water met wat zout.
    • Snijd de radijs en de komkommer in dunne plakjes op de mandoline.
  2. Saus:

    • Breng 2,5 dl water aan de kook en voeg de botersaus al roerend toe.
    • Voeg de citrus toe en kook de saus gedurende 5 minuten rustig door.
    • Passeer en giet de saus in een siphon en zet deze onder druk met twee patronen.
  3. Opmaak:

    • Verdeel de zalmmootjes samen met de komkommer, bleekselderij, radijs, rode uien en de zalmforeleitjes over de borden.
    • Maak het geheel af met de luchtige citroenbotersaus, korianderolie en de bloemetjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu