Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • aardappels, grote vastkokende 10.0 st
  • katenspek 150.0 g
  • geklaarde boter
  • maiskorrels 400.0 g
  • bleekselderij, brunoise 250.0 g
  • ijsbergsla, gesneden 150.0 g

Opmaak

  • ananas, fijngesneden 300.0 g
  • platte peterselie
  • peper

Aardappels poffen kost tijd maar het resultaat proef je terug. De structuur van de gepofte aardappels is anders dan die van gekookte variant. Snel poffen kan ook maar dan heb je een magnetron nodig. Vergeet niet de aardappels in te prikken!

...

Bereiding

  1. Salade

    Verwarm een oven voor op 200 °C. Borstel de aardappels schoon, prik ze hier en daar in met een vork, leg ze op de bakplaat en bak ze in ongeveer een uur gaar. Houd ze warm.Bak het katenspek krokant en houd het warm. Vermeng de mais met de bleekselderij, de ijsbergsla en de helft van de mosterd-honingdressing.
  2. Opmaak

    Snijd de aardappels kruisgewijs in met een mes, zodat ze openvallen. Verdeel de salade erover. Giet de rest van de dressing erover en verdeel hierover de ananasschijfjes en het katenspek. Garneer met peper en platte peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu