Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

  • aardappels, grote vastkokende 10 st
  • katenspek 150 g
  • maiskorrels 400 g
  • bleekselderij, brunoise 250 g
  • ijsbergsla, gesneden 150 g

Opmaak

  • ananas, fijngesneden 300 g
  • platte peterselie
  • peper
  1. Salade

    Verwarm een oven voor op 200 °C. Borstel de aardappels schoon, prik ze hier en daar in met een vork, leg ze op de bakplaat en bak ze in ongeveer een uur gaar. Houd ze warm. Bak het katenspek krokant in Phase en houd het warm. Vermeng de mais met de bleekselderij, de ijsbergsla en de helft van de mosterd-honingdressing.
  2. Opmaak

    Snijd de aardappels kruisgewijs in met een mes, zodat ze openvallen. Verdeel de salade erover. Giet de rest van de dressing erover en verdeel hierover de ananasschijfjes en het katenspek. Garneer met peper en platte peterselie.
+