Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Ossenhaas

  • Knorr Professional Runderbouillon Gelei opbrengst 32L
    Knorr Professional Runderbouillon Gelei opbrengst 32L
    40 g
    Knorr Professional Runderbouillon Gelei opbrengst 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • truffeljus
  • ossenhaas 850 g

Garnituur

  • Zoete uien 3 st
  • Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg
    Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg
    100 g
    Knorr 1-2-3 Aardappelpuree met melk 5kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • tempurameel 200 g
  • ijswater 320 g
  • zout en peper
  • paksoi mini 10 stuks

Opmaak

  • olijfolie

Bereiding

  1. Ossenhaas

    Breng twee liter water aan de kook en voeg de runderbouillon en truffeljus toe. Pocheer de ossenhaas in de bouillon.
  2. Garnituur

    Pel de uien en snijd ze in plakken en voeg de binnenste ringen toe aan de bouillon. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng het tempurameel met het ijswater. Haal de grote uienringen door het tempurabeslag frituur ze kort en laat ze uitlekken op keukenpapier. Maak de paksoi schoon en blancheer deze kort in water met wat zout.
  3. Opmaak

    Snijd de ossenhaas in mooie plakken. Verdeel de puree over de borden en leg de ossenhaas en de paksoi erop. Schep de bouillon erbij en maak het geheel af met de uientempura en een paar druppels olijfolie.