Menu
Punten

Ingrediënten

+

Maiskip

Garnituur

  • bospeentjes 200.0 g
  • verse zilveruitjes 200.0 g
  • groene asperges 200.0 g
  • Macaroni zita no. 17 250.0 g

Opmaak

  • Oost Indische kers blaadjes 1.0 bakje
  • waterkers 1.0 bos

Met liquid concentrates breng je niet alleen je gerechten snel op smaak maar je kunt ze ook als basis gebruiken voor al je soepen en sauzen. En ze zijn zowel koud als warm toepasbaar.

...

Bereiding

  1. Maiskip

    • Breng vijf liter water aan de kook en voeg de Liquid Concentrate kip toe.
    • Voeg de maiskippen toe en breng het geheel opnieuw aan de kook.
    • Draai het vuur uit en laat op deze manier de maiskippen langzaam garen onder een deksel.
    • Snijd de bouten en de borsten van het karkas en snijd het vlees in mooie porties.
    • Neem 2,5 dl van het pocheervocht en kook dit samen met de room in tot ca. 3 dl.
    • Voeg de dragon toe, monteer met wat boter en breng op smaak met Liquid Concentrate kip.
  2. Garnituur

    • Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
    • Blancheer de groenten, en kook de macaroni al dente.
  3. Opmaak

    • Verdeel de macaroni samen met de kip en de groenten over de borden.
    • Schep de saus erbij en garneer met de Oost Indische kers en de waterkers.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu