Menu
Punten

Ingrediënten

+

Maiskip

Garnituur

  • bospeentjes 200.0 g
  • verse zilveruitjes 200.0 g
  • groene asperges 200.0 g
  • Macaroni zita no. 17 250.0 g

Opmaak

  • Oost Indische kers blaadjes 1.0 bakje
  • waterkers 1.0 bos

Bereiding

  1. Maiskip

    • Breng vijf liter water aan de kook en voeg de Liquid Concentrate kip toe.
    • Voeg de maiskippen toe en breng het geheel opnieuw aan de kook.
    • Draai het vuur uit en laat op deze manier de maiskippen langzaam garen onder een deksel.
    • Snijd de bouten en de borsten van het karkas en snijd het vlees in mooie porties.
    • Neem 2,5 dl van het pocheervocht en kook dit samen met de room in tot ca. 3 dl.
    • Voeg de dragon toe, monteer met wat boter en breng op smaak met Liquid Concentrate kip.
  2. Garnituur

    • Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
    • Blancheer de groenten, en kook de macaroni al dente.
  3. Opmaak

    • Verdeel de macaroni samen met de kip en de groenten over de borden.
    • Schep de saus erbij en garneer met de Oost Indische kers en de waterkers.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu