Menu
Punten

Ingrediënten

+

Tomaten

  • coeur de boeuf-tomaten 5.0 st
  • Romaanse tomaten 5.0 st
  • trostomaten 500.0 g
  • zout en peper
  • verse oregano 8.0 g
  • olijfolie 1.0 dl

Salade

Bereiding

  1. Tomaten

    • Halveer de tomaten en kruid ze met zout en peper.
    • Rits de takjes oregano en snijd de blaadjes fijn.
    • Meng de oregano samen met de knoflook door de olijfolie.
    • Leg de tomaten op een ovenplaatje en bestrijk ze ruim met het oliemengsel.
    • Bak de tomaten naar gelang van de grootte gedurende ca. 60 minuten op 95°C
    * (De tomaten voor deze salade hoeven niet helemaal gedroogd te zijn maar half gebakken)
  2. Salade

    • Maak de kropsla schoon, was de sla en slinger ze droog.
    • Verdeel de kropsla over de borden.
    • Bestuif de sla met behulp van een fijn zeefje met het tomatenpoeder.
    • Verdeel de tomaten over de sla en maak deze af met wat vinaigrette.
    • Garneer met de gangnam tops.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu